xCryo huippukylmähoito


xCryo huippukylmähoidot nyt saatavilla Osteofitissä. Huippukylmällä voidaan mm. lievittää tulehduksellisia tiloja, lievittää kipua nivelissä ja lihaksissa, saada helpotusta reumaoireisiin sekä hoitaa iho-oireita. xCryo hoito tehdään osana osteopaattista käsittelyä, voit varata ajan osteopatiahoidon yhteyteen. Huippukylmähoito toimii luontevana osana hoitoa lievittäen kipua käsittelykohdassa ja helpottaa käsiteltävän alueen kipu- ja jännitysvastetta. Se tehostaa hoidon vaikutusta ja kestoa.

 

 

 

Huippukylmähoidon periaate

Paikallinen huippukylmähoito perustuu ihon pintasolujen termoshokkin, joka saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän. Termoshokki on kehossa ilmenevä epänormaali olosuhdemuutos, jossa kehon pinta lämpötila lasketaan nopeasti paikallisesti 4°C – 0°C. vain muutamissa kymmenissä sekunneissa, joka saa aikaan:

– Voimakastehoinen kipua lieventävä vaikutus

– Lievitystä turvotuksessa ja tulehdustiloissa esim. niveltulehduksissa

– Liikeratojen paranemista esim. olkanivel (jäätynyt olkapää) ja polvinivelten alueella.

– Tuki- ja liikuntaelimien liikkuvuus paranee

– Leikkaus operaatioiden jälkihoito

– Iho ongelmien / oireiden palautuminen

– Reumasairauksien oireisiin

Pidemmät hoitojaksot saavat aikaan syvempiä anti-inflammatorisia vaikutuksia. Vasodilaatio käynnistyy hoidon jälkeen, koska keho pyrkii luonnollisesti palauttamaan pintasolujen lämpötilan epänormaalista olosuhteesta normaaliin ja täten paikallinen verenkierto ja aineenvaihdunta kiihtyvät tuoden alueelle elintärkeitä hivenaineita ja entsyymejä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainoa turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvaurioista.

Copyright © Osteofit