Palvelut


Osteopatiahoidot – osteopaatti

Osteopatian tavoitteena on tuki- ja liikuntaelimistön toimintakyvyn palauttaminen ja/tai ylläpitäminen sekä erilaisten liikehäiriöiden selvittäminen ja hoitaminen. Osteopaatti on erikoistunut erityyppisten nivelissä esiintyvien häiriötilojen, tuki- ja liikuntaelimistön tapaturmien sekä hermo-oireiden tutkimiseen ja hoitamiseen.

Osteopatian tärkeimpiä osa-alueita ovat asiakkaan kliininen tutkiminen ja testaaminen, hoidon tarpeen määrittely, erotusdiagnostiikka, manipulaatio eli nivel- ja nikamakäsittely, mobilisointi- ja liikehoidot, venytyshoidot, pehmytkudoskäsittelyt, aktiiviset liikkuvuusharjoitteet sekä toiminnallinen ja suullinen ohjaus.

Osteopaattinen hoito sopii kaikenikäisille ja tehoaa moniin eri vaivoihin. Monipuolisuutensa ansiosta osteopaattinen hoito on tehokasta, ja usein jo yhdestä kolmeen hoitokertaa riittää.

Osteopaatille voit tulla moninaisten vaivojen vuoksi mm. selän vaivat, noidannuoli, hiirikyynärpää, nivelsäryt, päänsärky, huimaus, välilevyperäiset vaivat, raskauden aikaiset sekä sen jälkeiset kiputilat, nilkan, polven, ranteen ja kyynärpään kivut – tai vain ylläpitämään nykyistä toimintakykyä ja ennaltaehkäisemään mahdollisten tulevien vaivojen syntymistä.

 

Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on yhdessä asiakkaan kanssa saavuttaa hänelle optimaalinen toiminta- ja liikkumiskyky huomioiden hänen voimavaransa.

Fysioterapeutin työnkuvaan kuuluvat asiakkaan toimintakyvyn arvioiminen. Tavallisimpia arviointimenetelmiä ovat havainnointi, haastattelu, manuaalinen tutkiminen, lomakekyselyt sekä erilaiset testaukset ja mittaukset

Fysioterapeutin koulutusohjelma on 3,5 vuotinen kokonaisuudeltaan 210 opintopistettä (AMK)
Fysioterapeutti on sosiaali ja terveysalan lupa- ja valvontavirastom (Valvira) hyväksymä rekisteröity nimike.

 

 

Klassinen- ja urheiluhieronta

Klassinen hieronta on jokaiselle sopivaa, lihaksia ja mieltä rentouttavaa hierontaa. Hieronnalla on paljon terveyttä edistäviä ja mieltä piristäviä vaikutuksia; se mm. rauhoittaa keskushermostoa,  rentouttaa lihaksia ja poistaa kipua, poistaa kuona-aineita ja vilkastuttaa verenkiertoa sekä lisää hapen ja ravinteiden kulkua elimistössä.

Urheiluhieronta on klassista hierontaa voimakkaampaa ja se on tarkoitettu ennen kaikkea urheilua harrastaville. Tavoitteena on parantaa lihaksiston hapensaantia ja sidekudoksen joustavuutta, ennaltaehkäistä vammojen syntyä ja edistää jo syntyneiden vaurioiden paranemista. Urheiluhieronnan avulla saat aikaan parempia tuloksia ja lihastesi palautuminen urheilusuorituksen jälkeen nopeutuu. Urheiluhieronta on yleensä tiettyyn ongelmakohtaan kohdistttua hierontaa, mutta samalla se vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä lihaksissa että koko kehossa.

 

Power Plate harjoittelu

Suomen ensimmäinen Power Plate Pro7 Healthcare® -laite käytössäsi nyt! Power Body
Helsinki tarjoaa sinulle tehokasta, tuloksellista ja turvallista Power Plate® -treeniä
ammattitaitoisen ohjaajan avustuksella tavoitteistasi tai lähtötasostasi riippumatta.
Power Plate® toimii mainiosti yksittäisenä kunnonkohottajana mutta soveltuu myös
erinomaisena tukena varsinaiselle liikuntaharrastukselle. Ohjauksessamme saat
kuntoutusta myös erilaisiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin – terveydenhuollon ammattilaisilta.

Mikä Power Plate® on?
Power Plate® hyödyntää kehon refleksejä. Laitteessa on värähtelevä taso, joka liikkuu
kolmiulotteisesti korkeus-, sivuttais- ja syvyyssuunnassa aktivoiden harjoitettavaan lihakseen 25-50 tahdosta riippumatonta lihassupistusta sekunnissa.
Power Plate® -harjoittelu mahdollistaa kuntosaliharjoittelua vastaavat harjoitusvaikutukset
huomattavasti lyhyemmillä harjoitusajoilla. Keskimääräinen Power Plate® -harjoitus kestää vain
20-30 minuuttia. Lisäksi Power Platea® voidaan hyödyntää venyttelyssä ja rentoutumisessa.

Copyright © Osteofit