Henkilökunta


Osteopatia

OSTEOPAATTI ALEKSI BERGMAN

Osteopaattinen koulutus on nelivuotinen (160 ov).

Osteopaatti on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) hyväksymä rekisteröity nimike.

Tietoa minusta

Olen toiminut hoitoalalla vuodesta 2001 lähtien ja osteopaatiksi valmistuin vuonna 2006.

Osteopatiahoitoja olen tehnyt laaja-alaisesti aina vauvoista vanhuksiin. Vuosien varrella olen ollut aktiivisesti yhteistyössä hoitoalan eri ammattilaisten kanssa tuki- ja liikuntaelinongelmien vähentämiseksi. Osteopaattina erikoisosa-alueeni on neurologisten oireyhtymien ja urheiluvammojen hoito sekä kartoittaminen.

Minulla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus jalkapallon parista. Kokemusta urheilijoiden hoidosta olen kartuttanut myös Italiassa, jossa työskentelin ammattijalkapalloseura Sansepolcron osteopaattina 1,5 vuoden ajan. Seurassa vastuullani olivat koko organisaation pelaajat (kahdeksan eri ikäluokkaa) aina junioreista aikuisten ykkösjoukkueeseen.

Urheilun ja liikunnan puolelta olen hoitanut myös paljon mm. jalkapallon, tenniksen, yleisurheilun, jääkiekon, tanssin ja voimistelun ammattilaisia.

Hoitoja ja ohjeistusta saat seuraavilla kielillä:
Suomi
Englanti

Osteopathic treatments also in English

Hieronta

URHEILUHIEROJA JANNE VARIS

image

Olen 39- vuotias reipas mies Helsingistä. Olen suorittanut ammatillisen hierojan tutkinnon jouluna 2006 maineikkaassa Suomen Urheiluhierontaopistossa.

Osaamisalueisiini kuuluu klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi myös urheiluteippaus. Lisäkokemusta olen karttunut HJK:n liigamiehistön ja HIFK:n jääkiekkojoukkueen mukana. Olen saanut myös hienon tilaisuuden olla Suomen yleisurheilumaajoukkueen kutsumana EM-kisojen 2007 hierojana sekä hoitamassa Suomen palloliiton kautta naisten EM-kisojen tuomareita.

Sosiaalisuus, huumorintaju, englannin kieli sekä joustavuus ovat vahvuuksiani niin ammatissani kuin jokapäiväisessä elämässä. Harrastuksiini kuuluu jalkapallo sekä pelaajana että tuomarina.

URHEILUHIEROJA GEORGIOS MAINAS

Olen 35 vuotias helsinkiläismies ja olen valmistunut vuonna 2007 Suomen Urheiluhierojaopistolta.

Valmistuttuani olen toiminut aktiivisesti hierojana ja asiakkainani on ollut mm. HIFK:n edustusjoukkueen ja HJK:n edustusjoukkueen pelaajia.Hierojana olen erikoistunut niska-hartiaseudun ongelmiin, joista aiheutuneet päänsäryt ja huimaus saattaa helpottaa jo yhden hoitokerran jälkeen. Aktiivisena jalkapalloilijana ja 30 vuoden pelikokemuksella tiedän miten tärkeää säännöllinen lihashuolto on yleiselle hyvinvoinnille ja lihasten kestävyydelle. Hoitoni on aina yksilöllistä ja suunniteltu turvallisesti asiakkaan tarpeisiin mukautuen. Kuuntelen asiakasta hierontavoimakkuuden säätelyssä.

Lämpimästi tervetuloa hierontaan!

KOULUTETTU HIEROJA / JOOGAOHJAAJA JESSE SALO

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2016. Samana vuonna aloin myös opettamaan joogaa työkseni. Matka kehon tuntemisen tiellä on alkanut jo vuonna 2009 aloitettuani säännöllisen joogaharjoittelun.

Käytän hoidoissani perustana klassisen hieronnan tekniikoita. Lisäksi olen käynyt MT-koulutuksen (Manuaalinen terapia), jonka myötä olen oppinut laajan kirjon erilaisia osteopaattisia tekniikoita.

Perushierontatekniikoiden lisäksi käytän selkärankaa ja niveliä mobilisoivia tekniikoida, faskiakäsittelyä, MET-tekniikoita (Muscle energy technique) ja nk. vipuvarsitekniikoita, jotka avaavat kehoa pehmytkudoksia syvemmältä.

Hierontatyössä kuuntelen jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja hyödynnän jooga- ja meditaatioharjoitusten kehittämää herkkyyttäni aistia.

Teen myös ryhti- ja liikeratatutkimuksia, jotka auttavat hoidon kohdistamisessa ja hoitosuunnitelman luomisessa.

KOULUTETTU HIEROJA ARTEM PETROV

Koulutettu hieroja Artem Petrov

Olen toiminut hyvinvointialalla jo yli 12 vuotta. Minulla on 15 vuoden kilpaurheilutaustaa uinnissa ja nyrkkeilyssä (SM-tasolla). Olen myös harrastanut tennistä ja vesipalloa, latinotanssia sekä mysoretasolla astangaa. Tänäkin päivänä liikun monipuolisesti, käyn salilla, rullaluistelen ja pyöräilen ympäri vuoden. Rakastan lenkkeillä luonnossa. Tykkään paljon vedestä ja käyn uimassa meressä läpi vuoden.

Ammatissani olen erikoistunut nivel- ja lihasperäisen kivun, kireyden, jännitystilan lieventämiseen ja vapauttamiseen, kehossa esiintyvien epämukavuuksien ja epätasapainotilan pääaiheuttajien kartoittamiseen ja niiden hoitamiseen ja sitä kautta kehon tasapainon ja hyvinvoinnin palauttamiseen.

Kiinnitän työssäni erityisen paljon huomiota lihasten sekä nivelten ja tukirangan terveydentilaan ja toimintaan. Hoitojeni tarkoituksena on auttaa kehoa palaamaan takaisin omaan luonnolliseen tasapainoonsa ja sitä kautta ihmistä voimaan paremmin.

Olen rikkonut oman selkäni 7:stä kohtaa kun 10-vuotiaana putosin aprikoosipuusta pää alaspäin. Onneksi ja ihmeellisesti en silloin halvaantunut, olin kuitenkin 2kk vuodeosastolla venytyksessä ja kuntoutuksessa, sen jälkeen opettelin uudestaan kävelemään. Itselläni on omakohtaista kokemusta erilaisista kiputiloista. Tiedän miltä tuntuu kun kipu rajoittaa elämää, vie elämänilon ja luo epätoivoa.

Rakastan ammattiani ja erilaisten ihmisten parissa työskentelyä. Se on pitkäaikainen unelmani ja kutsumukseni.

Olen luova ja monipuolinen hieroja. Olen kiitollinen ja ymmärrän oman rajallisuuteni sekä ihmisenä, että ammattilaisena ja olen sen takia myös avoimesti interaktiivinen muidenkin alalla toimijoiden eli kollegojeni kanssa.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Copyright © Osteofit