Henkilökunta


Osteopatia

OSTEOPAATTI ALEKSI BERGMAN

Osteopaattinen koulutus on nelivuotinen (160 ov).

Osteopaatti on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) hyväksymä rekisteröity nimike.

Osteopaatti Aleksi Bergman

Tietoa minusta

Olen toiminut hoitoalalla yli 15 vuotta ja osteopaatiksi valmistuin vuonna 2006.

Osteopatiahoitoja olen tehnyt laaja-alaisesti aina vauvoista vanhuksiin. Vuosien varrella olen ollut aktiivisesti yhteistyössä hoitoalan eri ammattilaisten kanssa tuki- ja liikuntaelinongelmien vähentämiseksi. Osteopaattina erikoisosa-alueeni on neurologisten oireyhtymien ja urheiluvammojen hoito sekä ennaltaehkäisy.

Minulla on yli  kolmenkymmenen vuoden kokemus jalkapallon parista. Kokemusta urheilijoiden hoidosta olen kartuttanut myös Italiassa, jossa työskentelin ammattijalkapalloseura Sansepolcron osteopaattina 1,5 vuoden ajan. Seurassa vastuullani olivat koko organisaation pelaajat (kahdeksan eri ikäluokkaa) aina junioreista aikuisten ykkösjoukkueeseen.

Urheilun ja liikunnan puolelta olen hoitanut myös paljon mm. tenniksen, yleisurheilun, jääkiekon, tanssin ja voimistelun ammattilaisia.

Hoitoja ja ohjeistusta saat seuraavilla kielillä:
Suomi
Englanti
Italia

Osteopathic treatments also in English
Il trattamento osteopatico anche nella lingua italiana

Hieronta

image

Urheiluhieroja Janne Varis

URHEILUHIEROJA JANNE VARIS

Olen 36- vuotias reipas mies Helsingistä. Olen suorittanut ammatillisen hierojan tutkinnon jouluna 2006 maineikkaassa Suomen Urheiluhierontaopistossa.

Osaamisalueisiini kuuluu klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi myös urheiluteippaus. Lisäkokemusta olen karttunut HJK:n liigamiehistön ja HIFK:n jääkiekkojoukkueen mukana. Olen saanut myös hienon tilaisuuden olla Suomen yleisurheilumaajoukkueen kutsumana EM-kisojen 2007 hierojana sekä hoitamassa Suomen palloliiton kautta naisten EM-kisojen tuomareita.

Sosiaalisuus, huumorintaju, englannin kieli sekä joustavuus ovat vahvuuksiani niin ammatissani kuin jokapäiväisessä elämässä. Harrastuksiini kuuluu jalkapallo sekä pelaajana että tuomarina.

URHEILUHIEROJA GEORGIOS MAINAS

Olen 33 vuotias helsinkiläismies ja olen valmistunut vuonna 2007 Suomen Urheiluhierojaopistolta.

Urheiluhieroja Georgios Mainas

Valmistuttuani olen toiminut aktiivisesti hierojana ja asiakkainani on ollut mm. HIFK:n edustusjoukkueen ja HJK:n edustusjoukkueen pelaajia.Hierojana olen erikoistunut niska-hartiaseudun ongelmiin, joista aiheutuneet päänsäryt ja huimaus saattaa helpottaa jo yhden hoitokerran jälkeen. Aktiivisena jalkapalloilijana ja 30 vuoden pelikokemuksella tiedän miten tärkeää säännöllinen lihashuolto on yleiselle hyvinvoinnille ja lihasten kestävyydelle. Hoitoni on aina yksilöllistä ja suunniteltu turvallisesti asiakkaan tarpeisiin mukautuen. Kuuntelen asiakasta hierontavoimakkuuden säätelyssä.

Lämpimästi tervetuloa hierontaan!

Koulutettu hieroja / joogaohjaaja Jesse Salo

KOULUTETTU HIEROJA / JOOGAOHJAAJA Jesse Salo

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2016. Samana vuonna aloin myös opettamaan joogaa työkseni. Matka kehon tuntemisen tiellä on alkanut jo vuonna 2009 aloitettuani säännöllisen joogaharjoittelun.

Käytän hoidoissani perustana klassisen hieronnan tekniikoita. Lisäksi olen käynyt MT-koulutuksen (Manuaalinen terapia), jonka myötä olen oppinut laajan kirjon erilaisia osteopaattisia tekniikoita.

Perushierontatekniikoiden lisäksi käytän selkärankaa ja niveliä mobilisoivia tekniikoida, faskiakäsittelyä, MET-tekniikoita (Muscle energy technique) ja nk. vipuvarsitekniikoita, jotka avaavat kehoa pehmytkudoksia syvemmältä.

Hierontatyössä kuuntelen jokaisen asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja hyödynnän jooga- ja meditaatioharjoitusten kehittämää herkkyyttäni aistia.

Teen myös ryhti- ja liikeratatutkimuksia, jotka auttavat hoidon kohdistamisessa ja hoitosuunnitelman luomisessa.

Jessen ajanvaraus ja lisätietoa

http://www.salowellness.fi/

Copyright © Osteofit