Henkilökunta


Osteopatia

OSTEOPAATTI ALEKSI BERGMAN

Osteopaattinen koulutus on nelivuotinen (160 ov).

Osteopaatti on sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valviran) hyväksymä rekisteröity nimike.

Osteopaatti Aleksi Bergman

Tietoa minusta

Olen toiminut hoitoalalla yli 15 vuotta ja osteopaatiksi valmistuin vuonna 2006.

Osteopatiahoitoja olen tehnyt laaja-alaisesti aina vauvoista vanhuksiin. Vuosien varrella olen ollut aktiivisesti yhteistyössä hoitoalan eri ammattilaisten kanssa tuki- ja liikuntaelinongelmien vähentämiseksi. Osteopaattina erikoisosa-alueeni on neurologisten oireyhtymien ja urheiluvammojen hoito sekä ennaltaehkäisy.

Minulla on yli  kolmenkymmenen vuoden kokemus jalkapallon parista. Kokemusta urheilijoiden hoidosta olen kartuttanut myös Italiassa, jossa työskentelin ammattijalkapalloseura Sansepolcron osteopaattina 1,5 vuoden ajan. Seurassa vastuullani olivat koko organisaation pelaajat (kahdeksan eri ikäluokkaa) aina junioreista aikuisten ykkösjoukkueeseen.

Urheilun ja liikunnan puolelta olen hoitanut myös paljon mm. tenniksen, yleisurheilun, jääkiekon, tanssin ja voimistelun ammattilaisia.

Hoitoja ja ohjeistusta saat seuraavilla kielillä:
Suomi
Englanti
Italia

Osteopathic treatments also in English
Il trattamento osteopatico anche nella lingua italiana

 

Fysioterapia

Fysioterapeutti Valtteri Saukkonen

FYSIOTERAPEUTTI  / KOULUTETTU HIEROJA VALTTERI SAUKKONEN

Olen valmistunut Laurea – ammattikorkeakoulusta fysioterapeutiksi. Koulutusohjelma on 3,5 vuotinen kokonaisuudeltaan 210 opintopistettä (AMK)
Fysioterapeutti on sosiaali ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) hyväksymä rekisteröity nimike. Olen myös koulutettu urheiluhieroja (Suomen Urheiluhierontakeskus).

Hoidan tuki- ja liikuntaelin vaivoja manuaalisella käsittelyllä ja terapeuttisella harjoittelulla. En tee manipulaatiohoitoja.
Minulta saat myös nykyisiin harjoitteluohjelmiin tukilihasharjoitteita,jotka ovat erittäin tärkeitä loukkaantumisten estämiseksi ja hoitamiseksi.

Olen parhaillani suorittamassa manuaaliterapian lisäkoulutusta.
Vuonna 2016-2017 suoritin urheilufysioterapian kursseja joissa teemoina olivat lantion, lonkan, niskan ja olkapään kuntoutus.
Olen saanut koulutusta lantiopohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan.
Teen lantiopohjan Emg biopalauteharjoittelua ja testausta.
Biopalauteharjoittelun avulla saat tarkkaa tietoa missä kunnossa lantiopohjan lihaksisto on. Minulta saat myös kotiharjoitteet lihaksien kuntouttamiseksi.

Palvelen suomeksi ja englanniksi.

 

Hieronta

image

Urheiluhieroja Janne Varis

URHEILUHIEROJA JANNE VARIS

Olen 36- vuotias reipas mies Helsingistä. Olen suorittanut ammatillisen hierojan tutkinnon jouluna 2006 maineikkaassa Suomen Urheiluhierontaopistossa.

Osaamisalueisiini kuuluu klassisen ja urheiluhieronnan lisäksi myös urheiluteippaus. Lisäkokemusta olen karttunut HJK:n liigamiehistön ja HIFK:n jääkiekkojoukkueen mukana. Olen saanut myös hienon tilaisuuden olla Suomen yleisurheilumaajoukkueen kutsumana EM-kisojen 2007 hierojana sekä hoitamassa Suomen palloliiton kautta naisten EM-kisojen tuomareita.

Sosiaalisuus, huumorintaju, englannin kieli sekä joustavuus ovat vahvuuksiani niin ammatissani kuin jokapäiväisessä elämässä. Harrastuksiini kuuluu jalkapallo sekä pelaajana että tuomarina.

 

URHEILUHIEROJA GEORGIOS MAINAS

Olen 33 vuotias helsinkiläismies ja olen valmistunut vuonna 2007 Suomen Urheiluhierojaopistolta.

Urheiluhieroja Georgios Mainas

Valmistuttuani olen toiminut aktiivisesti hierojana ja asiakkainani on ollut mm. HIFK:n edustusjoukkueen ja HJK:n edustusjoukkueen pelaajia.Hierojana olen erikoistunut niska-hartiaseudun ongelmiin, joista aiheutuneet päänsäryt ja huimaus saattaa helpottaa jo yhden hoitokerran jälkeen. Aktiivisena jalkapalloilijana ja 30 vuoden pelikokemuksella tiedän miten tärkeää säännöllinen lihashuolto on yleiselle hyvinvoinnille ja lihasten kestävyydelle. Hoitoni on aina yksilöllistä ja suunniteltu turvallisesti asiakkaan tarpeisiin mukautuen. Kuuntelen asiakasta hierontavoimakkuuden säätelyssä.

Lämpimästi tervetuloa hierontaan!

 

Personal Training

POWER PLATE -OHJAAJA ELINA SALZWEDEL

image001

Power Plate – ohjaaja Elina Salzwedel

Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja sertifioitu Power Plate® -ohjaaja.

Toimin Saksassa Power Plate® -ohjaajana viisi vuotta, ja toisen sertifioinnin suoritin Suomessa. Tarjoan jokaiselle asiakkaalleni yksilöllisen, tavoitteellisen ja toiveisiin perustuvan, turvallisen harjoituksen unohtamatta anatomisia ja fysiologisia tekijöitä. Tervetuloa treenaamaan myös pareittain! 
Ohjausta saat minulta suomeksi, englanniksi ja saksaksi. 
Power Plate® -training also in English.
 Power Plate® -training auch auf Deutsch möglich.

 

POWER PLATE -OHJAAJA TEEMU SALZWEDEL

Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja sertifioitu Power Plate -ohjaaja.

 

Power Plate – ohjaaja Teemu Salzwedel

Tähtään treeneissäni kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Entisenä kilpatanssijana tuki- ja liikuntaelinten vahvistaminen lempeällä otteella on sydäntäni lähellä. Erilaiset liikkuvuuden parantamiseen, venyttelyyn ja palauttavaan hierontaan panostavat harjoitteet ovat omassakin treeniohjelmassani hyvin edustettuina – unohtamatta syvien lihasryhmien vahvistamista.

Tarjoan jokaiselle asiakkaalleni yksilöllisen, tavoitteellisen ja toiveisiin perustuvan, turvallisen harjoituksen unohtamatta anatomisia ja fysiologisia tekijöitä.

Tervetuloa treenaamaan myös pareittain! 
Ohjausta saat minulta suomeksi ja englanniksi. 
Power Plate -training also in English.

Copyright © Osteofit